Buitenschilderwerk

Voor en na

De Wolf Schilderwerken heeft jarenlange ervaring opgebouwd. Of het nou gaat om onderhoud aan woningen, bedrijfspanden of ander onroerend goed, het blijven zoeken naar effectief onderhoud en bescherming is een continu proces.

Wij, als erkend schilders- en afwerkingsbedrijf streven erna in dit proces van effectief en doelmatig onderhoud koploper te zijn en lopen veelal voorop op het gebied van nieuwe technieken, materialen, oplossingen en klimmaterieel.

Verder is schilderwerk/bescherming van diverse ondergronden is een veelomvattend terrein waarbij wij u dé oplossing kunnen bieden voor een goed kwalitatief eindresultaat.

Als het gaat om organisatie en budget oplossingen kunnen wij u een meerjarenbegroting aanbieden. Dit is een door ons opgesteld technisch advies en eventueel kleuradvies. Dit gegeven kleuradvies kan aan de hand van een gemaakte foto van de bestaande situatie uitgewerkt worden in de speciaal hiervoor bestemde professionele software, zodat u zelf kunt kijken of de kleuren na wens zijn.

Kort omschreven is het een compleet plan van aanpak, waardoor u in de loop der jaren een vakkundig en doelmatig onderhouden pand heeft, die er strak bijstaat en in de toekomst zeker zijn waarde zou behouden.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk word veelal uitgevoerd vanwege verfraaiing en/of verkleuring, maar ook technisch gezien is het zeer belangrijk uw binnenschilderwerk in juiste conditie te behouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kitvoegen langs de beglazing, kaal hout en natte ruimtes.

In dit soort situaties kan het vochtgehalte van het hout hoog oplopen zodat er houtrot en gebreken in het binnen/buiten schilderwerk ontstaan. Dit zal naderhand tot hogere vervangingskosten lijden.

Kleuradvies

Wilt u uw huis een andere kleur geven?

Voor het geven van kleuradviezen beschikken wij over een jarenlange ervaring. Aan de hand van een persoonlijk gesprek worden uw wensen omgezet in een kleuradvies. Dit kleuradvies zullen wij met behulp van een foto van de bestaande situatie en de speciaal hiervoor bestemde professionele software uitwerken om u zo een goed beeld te geven.

Materialen

De materialen die wij verwerken worden door ons geselecteerd op o.a. :

– Duurzaamheid
– Hechting ondergrond
– Glansbehoud
– Elasticiteit
– Kras/stootvastheid
– Verwerking

Voor iedere specifieke ondergrond worden door ons de juiste producten samengesteld.

Wandafwerking

Op het gebied van wandafwerking er zijn diverse keuzes mogelijk:

Voorbereidend werk aan wand of plafon

Een goede voorbereiding is een eerste vereiste. Wij beschikken over een speciale schuurmachine met stofafzuiging, waarmee we wanden en plafonds efficiënt, nauwkeurig en stofvrij kunnen schuren. Hiermee wordt een optimaal resultaat bereikt voor de eindafwerking.

Spuitwerk

Met behulp van onze moderne spuitapparatuur kunnen wij uw wanden en plafonds, zowel binnen als buiten, nevelvrij spuiten. Uiteraard is dit in iedere gewenste kleur te realiseren.

Behangen

De laatste jaren wordt er door ons veel glasweefsel aangebracht die in vele structuren verkrijgbaar is. Om efficiënt en nauwkeurig te werken maken wij gebruik van onze speciale plakmachines.

Sierlijsten

Voor een authentieke of chique uitstraling zijn wij u graag van dienst voor het aanbrengen van sierlijsten, plafond rozetten en lambriseringen.